Službena kuharica Harry Potter - Slane i slatke čarolije

- PRVO SVJETSKO IZDANJE U POVODU 20. OBLJETNICE PREMIJERE PRVOG FILMA O HARRYJU POTTERU - SRETNO S MAGIJOM U PEĆNICI! - 43 RECEPTA ZA KUHARSKE ČAROLIJE!

Službena kuharica Harry Potter - Slane i  slatke čarolije

Ovo je knjiga za sve nas koji volimo Harry Pottera. Nadahnuta je filmovima o našem nezaboravnom čarobnjaku i sadrži 43 recepta opremljena raskošnim fotografijama. Slane čarolije sadrže 22 recepta za slana i pikantna jela, a slatke čarolije pronađite u 21 receptu.

 

Fanovi omiljenog čarobnjaka  od sada i kod kuće mogu pripremiti čarobne štapiće, munjolike pogače, slane muffine sove i brojna druga jela.U knjizi se nalazi 43 recepta i svi su inspirisani Harry Potter filmovima, a sam koncept i jela osmislila je Joanna Farrow. Potom je knjigu, pročitala i sama J.K. Rowling te je ona i službeno odobrena.

Knjiga, uz recepte donosi i čarobne detalje i citate kao podsjetnike  na neke momente iz filmova, ali i manje poznate zanimljivosti o onome što se događalo iza kulisa snimanja.Priredite gozbu za prijatelje kao da ste u Velikoj dvorani ili sami uživajte u slanim i slatkim čarolijama s vegetarijanskim, veganskim i bezglutenskim zamjenama.